Banner

Arcalis RPG

Roolipeli on muuttanut: www.arcalis.boards.net

Mikia

1
Kuva tehty artbreederillä!

Nimi: Mikia Vuorikaste
Laji: Fafnir
Asema: Tavernan pitäjä
Koti/Asuinpaikka: Lunae, Taverna lähellä satamaa
Ikä: 30

Luonne:
Mikia on hyvin utelias fafnir, joka rakastaa kuunnella muiden tarinoita ja arvostaa elämän pieniä hyviä asioita. Se on kovin kiinnostunut ihmisten tavoista ja tavaroista tapaan, jota osa omasta kansastaan saattaisi katsoa pahalla. Fafnir on joskus ongelmallisuuteen asti anteeksiantavainen ja ennakkoluuloton muita kohtaan, eikä tuomitse herkästi - ei edes tilanteissa, joissa se ehkä olisi paikallaan. Toisten silmiin Mikian moraalit saattavat vaikuttaa liiankin häilyväisiltä ja kyseenalaisilta, sillä se on majoittanut niin rikollisia ja muita pahan tekijöitäkin kattonsa alla. Fafnirin tapoihin ei kuulu kysellä, asiakkailtaan mitään, kunhan rahaa on.

Magia:
Mikialla on psykokineettisiä kykyjä ja hän osaa taikansa avulla siirtää esineitä koskematta niihin. Fafnir hyödyntääkin tätä runsaasti jokapäiväisessä elämässä ja taikuus on vuosien varrella harjaantunut niin tarkaksi, että hän tekee asioita mielummin taian avulla kuin omin käsin. Tutussa tilassa Mikia kykenee siirtämään esineitä niihin katsomatta. Kun Mikia käyttää taikuutta sen silmät ja hiusten latvat saavat purppuraisen vivahteen.

Menneisyys:
Mikia asui lapsuutensa kaksin äitinsä kanssa pienessä talossa Lunaen rajamailla. Sen magia oli jo lapsuudessa voimakkaampaa, kuin äitinsä taikuus koskaan, eikä vanhempi osannut rakastaa lastaan tästä nimenomaisesta syystä. Ensimmäiset vuotensa Mikia eli jopa kurjuudessa, etsien jo nuorella iällä paikkaansa muualta Lunaesta. Satamassa pientä tavernaa pitävä mies otti lapsen siipiensä suojiin, ensin hoitamaan pieniä asioita ja lopulta isompia. Jossain vaiheessa fafnir jäi tavernan tiloihin yöksi, eikä yhden aivan tavallisen päivän jälkeen enää koskaan palannut kotiin. Mikian äiti ei jäänyt sitä kaipaamaan, tai ei ainakaan koskaan etsinyt jälkikasvua käsiinsä. Purppurasilmäisen elämä on siitä asti ollut sidoksissa sataman tavernaan ja lopulta, kun aika jätti edellisestä omistajasta, oli hänen luonnollista ottaa paikkansa tavernan pitäjänä.

Muuta:
- Pituudeltaan vain 155cm, fafnirin tupsupäinen häntä on hyvin pitkä suhteessa ruumiiseen
- (!) Kuvasta poiketen Mikialla on pään päällä pienet sarvet (vrt. https://imgur.com/vDSGiwW)
- Mikian silmät ovat luonnostaan tummanruskeat, mutta oikea väri näkyy vain harvoin.