Banner

Arcalis RPG

Roolipeli on muuttanut: www.arcalis.boards.net

Maantierosvot

1
"Kuunkajo osuu pieneen lampeen ja aallot rikkovat sen täydellisen pyöreän muodon. Hento savuntuoksu leijuu ilmassa pohjoistuulen tuomana ja pimeässä horisontissa näkyy valo. Vaeltaessasi läpi synkän metsän kantautuu korviisi iloista naurua ja laulua, koirien haukkua ja kissojen maukua, hevosten leppoisaa hirnahtelua. Raotat oksia nähdäksesi paremmin, muttet uskalla lähestyä.

Nuotion ääressä istuu bardi värikkäisiin vaatteisiin pukeutuneena monien muiden ihmisten ja fafnirien seurassa. He paistavat kokonaista villisikaa ja kaksi sekarotuista koiraa tappelee keskenään luista. Hevoset roikottavat uneliaina päitään ja osa istuskelee asuinvankkuriensa portailla. Ovatkohan he tosiaan yhtä pelättyä sakkia kuin puhutaan?"


Maantierosvot kulkevat ympäri Arcalista ja Bruman vuoristoa sillä heidän kotinsa on pyörien päällä. He ovat tunnettuja hevosistaan sekä rötöksistään ja letkeän boheemista elämästään joka ei sovi tavan arcalislaisen tyyliin. Pelätty ja vähintäänkin kartettu rikollisperhe ottaa vastaan avosylin ne, joille muut ovat kääntäneet selkänsä.