Banner

Arcalis RPG

Roolipeli on muuttanut: www.arcalis.boards.net

Madame aka Nymvia Gaithai

1
Nimi Madame aka Nymvia Gaithai | Laji Fafnir | Ikä 69 | Asema Yrityksen omistaja/hyväntekijä

Asuin­paik­ka
Ylläpitää seuralaistaloa nimeltä Secret Haven, joka tarjoaa monenlaista palvelusta seuralaisen omasta halusta riippuen. Paikka toimii myös turvapaikkana sellaisille, jotka muut ovat hylänneet. Naisen oikeaa nimeää ei kukaan tiedä, vaan kaikki kutsuvat häntä Madameksi. Nimi kulkee suusta suuhun heikommin pärjäävien joukossa naisen auttaessa lyhyemmän tikun elämässään vetäneitä pyytettömästi. Kaikki eivät tunne naista samasta asiasta ja eivät välttämättä edes tiedä aivan kaikkea naisesta tai tuon emänöimästä paikasta.

Magia
Madame pystyy muokkamaan toisten tunteita kosketuksen kautta. Hän voi laimentaa tai voimistaa tunteita - niin negatiivisia kuin positiivisia. Kyvyllä ei saa ketään tuntemaan mitään tiettyä tai poistaa tunnetta, ellei kosketuksen kohde sitä jo tunne edes jollain tasolla. Hyvin surullista ihmistä Madame ei siis saa iloiseksi, mutta hän voi keventää surun tunnetta.

Luonne
Madame on itse rauhallisuus. Hänen kärsivällisyytensä tuntuu olevan loputon ja hermonsa rautaa. Hän puhuu rauhallisen pehmeällä äänellä, josta kuultaa iän tuoma viisaus ja tyyneys. Monelle Madame on turvasatama, jonka luota löytää suojaa ja ystävällisyyttä muun maailman ollessa kylmä. Hän ottaa vastaan muiden hylkäämiä ja yksinjääneitä, elämän päähän potkineita ja kaidalle polulle tipahtaneita, eikä käännytä ketään pois oveltaan.

Lempeän luonne saattaa antaa virheellisesti kuvan heikosta naisesta, mitä Madame ei ole. Hän on rautarouva, joka tietää oman arvonsa ja suojelee työntekijöitään kuin leijonaemo lapsiaan. Naisessa on arvokkuutta, jonka edessä monet malttavat kielensä ja käyttäytyvät siivosti fafnirin herättäessä kunnioitusta olemuksellaan.

Men­nei­syys
Lunaella syntynyt ja kasvanut Nymvia eli elämänsä alun hyvin köyhissä oloissa viiden sisaruksen joukossa. Jo pienestä asti lapset joutuivat osallistumaan perheen ruokkimiseen tekemällä kaikenlaista pikku hommaa. Ruokaa ei aina tarpeeksi ollut ja talvisin kotona saattoi olla kylmä, mutta ei Nymvia lapsuuttaan pelkästään kurjaksi kuvailisi. Perheessä jokaista lasta rakastettiin ja perheenjäsenten välinen välittäminen näkyi päivittäin.

Teini-iässä Nymvian elämä sai täysin uuden suunnan. Kaunis naisenalku huomattiin kadulla erään kuninkaan hovissa silmäätekevän toimesta. Nymviasta tuli kuninkaan ylimmän neuvonantajan kurtisaani, joita rahvaan keskuudessa haukuttiin kuninkaallisiksi prostituoiduiksi näiden hulppean ja varsin vapaan elämäntyylin vuoksi. Pelkästään lihallisia tarpeita Nymvia ei kuitenkaan tarjonnut, vaan piti huolta myös neuvonantajan hengellisestä tarpeista käyden tuon kanssa syvällisiäkin keskusteluja eri aiheista. Nuoren naisen magiakyvystäkin oli hyötyä hänen pystyessä lieventämään neuvonantajan stressiä lyhyellä kosketuksella.

Elämä oli mukavaa seuraavat 30 vuotta. Nymvia lähetti miltei kaiken saamansa rahan vanhemmilleen ja sisaruksilleen, sillä hän ei sitä tarvinnut saadessaan hovissa kaiken tarvitsemansa, vaikka olikin vain rakastaja eikä varsinainen vaimo. Neuvonantajan kuollessa Nymvian ollessa 44-vuotias, nainen jätti hovin. Hän ei voinut jäädä sinne, kun mies johon hän oli vuosien varrella kiintynyt kovasti ja synnyttänyt tuolle kolme tytärtäkin, ei siellä enää ollut. Nymvia muutti Arcalikseen ja perusti Secret Havenin voidakseen auttaa henkilöitä, jotka olivat samanlaisessa tilanteessa kuin hän oli ollut aikoinaan ollut. Samalla hän otti käyttöönsä Madame-nimen pitääkseen menneisyytensä osittain salassa.

Ulkonäkö
Kauniisti ikääntynyt nainen. Pituutta Madamella ei koskaan ole ollut paljoa, hänen ollessa 155 cm pitkä. Harmaantuneet hiukset yltävät laineikkaina ristiselkään asti ja ovat usein letitettynä paksulle letille. Madamella ei ole häntää ja hänen suipot korvansa ovat pienet.

Madamen pukeutuminen on yksinkertaista, mutta tyylikästä. Hän pitää voimakkaista väreistä. Koruja nainen ei pahemmin enää pidä, mitä hän teki paljon kurtisaaniaikoinaan.

Nippelitietoa:
> Kolmen lapsen äiti. Kaikki kolme ovat tyttöjä, iältään 32-36-vuotiaita ja heillä on Lunaella aatelisen arvo perittynä isältään
> Lemmikkinä kaksi satakieltä
> Kuvassa käytetty pohjana Artbreeder.com:ia, jota itse muokattu eteenpäin