Banner

Arcalis RPG

Roolipeli on muuttanut: www.arcalis.boards.net

Arcalis RPG - Käyttöehdot

👑 👑 👑

Luothan tunnukset foorumille vasta, kun ensimmäinen hahmosi on hyväksytty!

👑 👑 👑

phpBB -PALVELUN KÄYTTÖEHTOIHIN POHJAAVAT KÄYTTÖEHDOT:

Käyttämällä "Arcalis RPG" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Arcalis RPG", "http://www.arcalisrpg.fi/oidom/Foorumi"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Arcalis RPG"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Arcalis RPG"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.
Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License v2" -lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle. phpBB Limited ei ole vastuussa siitä, mitä sallimme tai kiellämme sopivana sisältönä ja/tai käytöksenä. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: https://www.phpbb.com/.
Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Arcalis RPG"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Arcalis RPG":llä on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Arcalis RPG" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille. Oikeus tietosuojan rikkomiseen pidätetään Arcalis RPG:n ylläpitäjien puolesta, mikäli tunnuksesi alla ilmenee lainvastaista toimintaa.


👑 👑 👑

ARCALIS RPG:N YLLÄPITÄJIEN MÄÄRITTÄMÄT KÄYTTÖEHDOT:

    Arcalis RPG on foorumiroolipeli, joka keskittyy fiktiiviseen tarinankerrontaan. Sääntöjemme ja käyttöehtojemme tarkoituksena on turvata roolipelaamisen vapaus ja ilo harrastuksen ominaisuudessa. Tähän kuuluu myös halu ja tarve tehdä Arcalis RPG:stä turvallinen ympäristö kaikille. Nämä säännöt ovat nähtävissä myös liittymisen jälkeen, ja kehotamme pelaajiamme tarkastamaan ne ongelmatilanteissa.

  • Kunnioitathan kanssapelaajiasi. Emme salli syrjintää, kiusaamista, ahdistelua tai häirintää millään tasolla. Käyttäydythän siis muut pelaajat huomioon ottaen! Vaikka Arcaliksen sisältö onkin fiktiivistä, roolipelissämme ei hyväksytä IRL-ihmisryhmiin kohdistuvaa syrjintää tai vihapuhetta. Irl-maailmaan pohjaava vähemmistöviha (rasismi, homofobia, transfobia, ableismi jne) myös pelisisällössä on tarpeetonta ja ylläpito puuttuu siihen mikäli sellaista ilmenee.

  • Kunnioitathan toisten pelaajien tekijänoikeuksia; älä kopioi toisten tuottamia kuvia tai tekstejä ilman lupaa, tai väitä niitä omiksesi. Ethän myöskään jaa foorumilla tuotettua materiaalia sen ulkopuolelle ilman tekstin tai kuvien tekijöiden lupaa.

  • Jokainen Arcalis RPG:n käyttäjä on vastuussa omasta käytöksestään ja ulosannistaan. Ylläpito ei vastaa Arcalis RPG:n foorumin ja discordin käyttäjien toiminnasta millään tasolla. Ylläpitäjät pidättävät oikeuden puuttua häiritsevään, pahantahtoiseen tai lainvastaiseen käytökseen ja sisältöön.

  • Luodessasi tunnukset Arcalis RPG:n foorumille, vakuutat täyttäneesi 18 vuotta. 18 vuoden ikävaatimus koskee myös roolipelimme Discord-kanavaa. Roolipelissä tuotettu K18-materiaali kuuluu foorumilla ja discordissa niille luoduille, omille K-alueilleen.

  • Sääntörikkomuksesta seuraa varoitus. Kahden rikkomuksen kohdalla pelaaja asetetaan jäähylle. Kolme sääntörikkomusta, tai erityisen suuri sääntöjen rikkominen johtavat käyttäjätunnuksen poistamiseen roolipelin foorumilta ja sen Discord-kanavalta.

Mikäli hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Arcaliksen roolipelin maailmaan! ♥

👑 👑 👑